Healing

Ons dagelijks leven is nogal eens vol van hectiek. We rennen van de ene vergadering naar de andere, van de ene opdracht naar de ander, zonder een moment van rust te nemen, om even op adem te komen.

Ga eens even na: heb je wel 7 dagen in de week nodig om al je werk te doen? Probeer het eens om een rust dag in je week in te bouwen. Een dag voor je gezin, familie en vrienden, een dag waarop je kan reflecteren, mediteren en tot rust te komen. Voor mij is dat de zaterdag. De keuze voor mij was simpel: ik geloof in een God die de hemel en aarde maakte en Die rustte op de zevende dag.

Je zult merken dat het werk, waarvoor jij normaal 7 dagen nodig hebt, ook in 6 dagen gedaan kan worden. Misschien zelfs nog beter ook! Doordat je een dag neemt om te rusten, reflecteren en relaties op te bouwen, merk je dat je meer inzicht krijgt, beter het geheel kan overzien en minder gestrest bent.

Door het HEALTH-principe dagelijks in acht te nemen, zal je merken dat je je steeds fitter en gezonder gaat voelen. Je levensvreugde zal toenemen. Stel het op de proef, ervaar het. Je kunt er veel mee winnen en … wat heb je te verliezen?